Provozní kavárny
Co dělá provozní KAFECU
Den začínáte kontrolou provozovny před otevřením a ranní poradou s personálem. Pokračujete na nákupy, zaplatíte pár faktur, zkontrolujete maily a odpovíte na ně. Od počítače jedním očkem pozorujete, jak to šlape na place, za barem a v kuchyni a případně předáte personálu zpětnou vazbu. Ke každodenní administrativě si objednáte něco dobrého k jídlu i k pití. Průběžně tak kontrolujete, že vše z nabídky KAFECU chutná, jak má. Objednáte suroviny od dodavatelů a věnujete se personální agendě. Máte rozepsané směny? Už vám visí inzeráty na nového kuchaře? Možná se k vám dnes někdo chystá na pohovor a možná je přímo potřeba začít někoho v KAFECU zaučovat. Když právě v obchodě kupujete těsnění na tekoucí kohoutek, jste k dispozici na telefonu. Co kdyby se v KAFECU něco nečekaného stalo? Jste první, komu budou volat. Co vám zbývá? Pravděpodobně už jen překontrolovat tržbu a pro tento den máte padla. Garantujeme vám, že žádný den provozní(ho) v KAFECU není stejný. Nudit se na této pozici rozhodně nebudete...
Už se vidíte v KAFECU?
Jednoduše o sobě vyplníte základní údaje,
odpovíte na pár důležitých otázek a odešlete formulář.